Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Uutta puhkuva ja raikas kuntosali GYM08 avaa ovet asiakkaille huhtikuun 1. päivänä. Toista vuotta kestänyt korona-aika on muuttanut ja muuttaa monien ihmisten elämää tavalla tai toisella. Atte Kukkonen teki täydellisen muutoksen omassa elämässään ja päätti lähteä kuntosaliyrittäjäksi. Atte oli ennen sellutehtaalla kolmivuorotyössä, idea omasta kuntosalista tuli puhtaasti rakkaudesta omaan kuntosaliharrastukseen. Hän kävi katsomassa monet tilat kunnes lopulta Gygnauksenkatu 3:ssa löytyi lähes valmiit tilat, jotka soveltuivat yrityksen käyttöön hyvin. Samassa tilassa oli jo entuudestaan ollut kuntosali, joten ilmanvaihto ja puku- ja suihkutilat olivat valmiina. Koko perhe tuli mukaan Aten uuden yrityksen sisustussuunniteluun ja toimistotilan rakentamiseen sekä maalaushommiin.

Atte Kukkoselle on tärkeää, että tilat ovat puhtaat ja raikkaat. Hygienia on nykyään erityisen tärkeää monellekin ja erityisesti tämäntyyppisissä tiloissa. Uudet Ironfit Oy:n Suomessa valmistetut kuntosalilaitteet hän tilasi Heinolasta. Ne on asennettu paikolleen ja toiminta voi alkaa. Laitteet viimeistellään vielä ennen avajaisia Nanoxsi Oy viruksentorjunta-aineella, joka antaa nanopinnoitteen laitteille. Nanopinnoitteen vaikutus perustuu valon synnyttämään kemialliseen reaktioon, jossa pinnalla olevat mikrobit tuhoutuvat. Plasmonicsin uuden sukupolven teknologia pystyy käyttämään hyödykseen useita valon aallonpituuksia. Kyseessä on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen menetelmä. Menetelmänä tämä on niin uusi, ettei sitä tiettävästi ole monessa jyväskyläläisessä kuntosalissa vielä käytetty, mutta Pirkanmaalla ja muualla Suomessa on satoja kohteita jossa tämä on otettu käyttöön.

GYM08 kuntosalin palvelut on tarkoitettu monipuolisesti kaikenlaisille kävijöille aina vaativasta treenaajasta aloittelijaan. Atte on paikalla salin respassa maanantaista perjantaihin klo 15-19. Hän ohjaa salilla ilmaiseksi jäseniä tunnin ajan kolme kertaa viikossa, ajat sijoittuvat respa-ajan ulkopuolelle ja ainakin yksi ohjausaika on viikonlopulle suunniteltu. Ohjausajat ilmoitetaan kuntosalin infosta erikseen asiakkaille. Palvelutarjonnasta voi valita jäsenyyden lisäksi henkilökohtaisen lähivalmennuksen, jonka treeniohjelman Atte luo asiakkaalle hänen tarpeisiin sopivaksi. Lähivalmennukseen sisältyy ohjattu treeni kaksi kertaa kuukaudessa, ruokavalio-ohjeet ja treeniohjelman. Hinnat jäsenyydestä alkaen ovat 45€/kk, opiskelijat saavat -10% alennuksen. Kaikkien palveluiden hinnat voit tarkistaa https://www.gym08.fi/

Täydennyksenä kokonaisuuteen on vielä Jussi Juntusen hierontapalvelut, jotka toimivat samassa tilassa kuntosalin yhteydessä. Kuntosalin palvelut ovat käytössä 24/7 joka päivä. Lisäksi tarjolla on kahvia ja teetä asiakkaille. Atte Kukkonen uutena yrittäjänä on loistava esimerkki, ettei laakereilla kannata jäädä makaamaan, kun tulee tarve muuttaa elämää joka omasta tai ulkoisesta tekijästä riippuen. Unelmat voi toteutua, kun vain uskoo niihin ja on valmis toteuttamaan ne. Aina löytyy se sopiva ja oikea polku unelman saavuttamiseksi, jos vain itse on siihen valmis.

Infonia Oy kiittää Personal Training Atte Kukkonen Oy:tä hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126