Ota yhteyttä

Toimitilojen vuokraus ja osto

Kattavien vuokraus-, myynti- ja ostopalveluidemme avulla autamme sekä kiinteistönomistajia löytämään käyttäjiä vapaisiin tiloihinsa että yrityksiä löytämään tarpeisiinsa sopivat toimitilat.

Huomioimme tilan etsijän yksilölliset tarpeet

Vuosikymmenten kokemus on osoittanut, että sopivan tilan etsimisessä kuunteleminen on valttia – selvitämme tarkasti organisaation tarpeet uudelle tilalle, oli kyseessä toimisto, liiketila tai varasto. Vuokraus- tai ostoprosessi alkaa aina alkukartoituksella, jossa tutustumme tarkasti asiakkaamme toimialaan ja tilaan kohdistuviin toiveisiin. Jollekin prioriteetteja ovat muunneltavuus, alueen imago ja hyvät lounaspaikat, toiselle hyvä saavutettavuus valtateiden läheisyydestä.

Omaksi vai vuokralle?

Julkisen sektorin toimijoilla on tiloilleen erilaiset kriteerit kuin vaikkapa pienyrittäjällä. Laaja verkostomme auttaa löytämään jokaiselle sopivan vaihtoehdon – terveet, toimivat ja turvalliset toimitilat. Toimitilaa ostavalle toimimme kumppanina, joka varmistaa, että hankinta on taloudellisesti ja strategisesti optimaalinen. Vuokraamisessa olennaista on suhteuttaa tilan tai kiinteistön mahdollisesti vaatimat investoinnit vuokrasopimuksen pituuteen.
Vuokrattavat ja myytävät toimitilat ovat nettisivuillamme esillä selkeästi ja ajankohtaisin tiedoin. Älä epäröi kysyä lisätietoja!

 

 

Tutustu vapaisiin tiloihin

Vaivattomuutta kiinteistönomistajille

Palvelumme kiinteistönomistajille kattavat kaiken tarpeellisen vuokralaishankinnasta kokonaisvaltaiseen kiinteistöjohtamiseen, arvonmääritykseen sekä kaavoitusprosesseihin.

Vahva asiantuntemuksemme kiinteistömarkkinasta sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen kontaktiverkostomme takaavat, että kiinteistöille löydetään vaivattomasti uudet vuokralaiset tai omistajat.

Yhteistyön edut

  • Ymmärrämme isojen kiinteistökokonaisuuksien kulurakenteet
  • Johdamme pieniä ja suuria kehityshankkeita sovitussa laajuudessa yksittäisestä vuokralaismuutostyöstä koko kiinteistön kattavaan uudistukseen
  • Teemme yhteistyön mahdollisimman helpoksi: ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kerro tarpeestasi – yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Oikea tila oikeaan tarpeeseen

Olemme auttaneet vuodesta 2015 lähtien lähes 500 yritystä löytämään uudet tilat – lue asiakkaidemme kokemuksista.

Tutustu referensseihimme
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_tilan_vuokraus_ostaminen_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126