Ota yhteyttä

Kiinteistöjohtaminen

Määrittelemme, kilpailutamme ja johdamme kiinteistöjen ylläpitoa ja palveluja tuloksellisesti ja ammattimaisesti vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme kiinteistöjen vuokralaisista ja hankimme vapaisiin tiloihin käyttäjät.

Kokonaisvaltainen palvelukattaus kiinteistönomistajalle

Tarjoamme kiinteistöjohtamisen palveluita eri puolilla Suomea toimistomme sijaitessa Jyväskylässä. Vahvuutemme on laaja palvelukattaus, joka sisältää vuokralaishallinnan, talouden ohjauksen ja palveluiden järjestämisen lisäksi myös kiinteistökehittämisen osaamisen. Kiinteistöjohtamisen toimeksiantomme muotoutuvat aina kiinteistönomistajan tarpeiden mukaan.

Pääperiaatteemme on olla dynaaminen ja proaktiivinen kiinteistöjohtamisen kumppani, joka huolehtii kiinteistöistä kuin omistaan. Toimintamme on henkilökohtaista ja ihmislähtöistä.

 

Keskiössä kiinteistön arvo ja käyttäjätyytyväisyys

Kiinteistöjohtamisen tarpeet vaihtelevat suuresti kiinteistötyyppien välillä: teollisuushallin ylläpidon ja kehittämisen tarpeet poikkeavat toimistokiinteistöstä, jossa on kymmeniä vuokralaisia. Kaiken toimintamme keskiössä on kiinteistön arvon kasvattaminen ja tyytyväiset vuokralaiset. Meille on tärkeää tilojen korkea käyttöaste, energiaystävällisyys, ekologisuus, palveluiden laatu sekä se, että toiminta kaikissa muodoissaan vastaa kiinteistönomistajan arvoja.

 

Katso vapaat tilat

Kiinteistöjohtamisen kumppaniksi Infonia

Kiinteistöjohtamisen toimeksiannot voivat koostua vuokraus- ja myyntipalveluista, ylläpito- ja käyttäjäpalveluiden hankinnasta ja johtamisesta, sopimus- ja taloushallinnosta, budjetoinnista ja raportoinnista. Kiinteistöjohtaminen on jaettavissa karkeasti kolmeen osa-alueeseen:

  • Asset management (kiinteistövarallisuuden hoito, vuokrasopimukset)
  • Property management (kiinteistöjen ylläpito ja korjaus)
  • Facility management (tilankäyttäjien palvelut, kuten siivous ja vartiointi).

 

Yhteistyön edut kiinteistönomistajalle:

  • Olemme aktiivinen kumppani, joka huolehtii sekä tulo- että kulueurojen optimoinnista ja varmistaa kiinteistön positiiviset tulevaisuudennäkymät.
  • Poikkeuksellisen laajat asiantuntija- ja kiinteistökehityspalvelut
  • Tapauskohtaisesti yksilöitävä sopimuslaajuus ja tehtäväkenttä kiinteistönomistajan omia resursseja ja osaamista kunnioittaen.
  • Asiantunteva ja tuloksellinen kiinteistöjohtaminen takaa vuokralaistyytyväisyyteen.

Pidämme huolta kiinteistöstäsi

Kiinteistön asiantunteva johtaminen vaikuttaa suoraan loppukäyttäjien tyytyväisyyteen. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista.
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistömanageeraus_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126