Ota yhteyttä

Referenssit

"Huhut Mikko Hirven rautaisesta ammattitaidosta pitivät kaikki paikkansa."

Samuli Muhonen

Jyväskylän Voimaklubi Ry

customer-img-1075

Tilat löytyivät Infonian Mikko Hirven avustuksella, ja olin yhteydessä häneen, kertoo Samuli Muhonen. Mikko teki puhelumme aikana, tarvekartoitusta voimaklubin tarpeista ja kriteereistä uuden tilan suhteen. Asia lähti etenemään ja Mikko soitti pian takaisin, tarjoten kohdetta; jota en ensin uskonut, että sellainen voisi löytyä.

"Infonista on ollut suuri apu vuokralaisten löytämisessä ja tilojen myymisessä. Heidän asiantuntevat palvelut ovat helpottaneet omaa työtäni."

Jani Leppänen

Mattokymppi

customer-img-466

Marmotail Oy ja Infonia yhteistyö alkoi 2016 ja käsittää lähinnä tuotantotilojen- ja hallien vuokraamista ja myyntiä. Kohteiden asiantuntijuus ja esimerkiksi kiinteistönvälitykseen liittyvät palvelut ovat osa palvelukokonaisuutta. Marmotail Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, joka ostaa ja myy toimitiloja ja vuokraa niitä. Yhteistyö pohjautuu sujuvaan yhteydenpitoon ja kohteiden näytöt hoidetaan nopeasti.

"Infonia on osaava ja aktiivinen kumppani kiinteistöjen kehittämiseen."

Jyväskylän kristillinen opisto

customer-img-468

Kolmen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, Kuokkalan kaupunginosassa käynnistyy ensi syksynä rakennushanke, joka tuo Jyväskylän kristillisen opiston kampusalueelle lisätilaa yli 1 000 kem2. Toteutuksessa on muunneltavia ja monikäyttöisiä opetustiloja sisältävän uudisrakennuksen rakennuttaminen. Opisto panostaa tämän investoinnin avulla monimuotoiseen lähiopetukseen ja yhteisöllisyyteen nyt ja tulevaisuudessa.

Infonia on toiminut yli kymmenen vuotta Jyväskylän kristillisen opiston asiantuntijana kiinteistökehityshankkeissa Sulkulassa. Asiantuntijatehtävät ovat kattaneet laajasti opiston omistamien kiinteistöjen kehittämisen eri vaiheita kaavamuutoksista tonttien myyntiin ja rakennuttamiseen.

"Poikkeavan Infoniasta välittäjien kentässä tekee se, että he tekivät töitä tosissaan heti ensimmäisestä kontaktista lähtien. Suosittelen!"

Mikko Markkanen, Crazy Town vuokralainen

Toimitusjohtaja / yrittäjä

Crazy Town

customer-img-469

Crazy Town on edelläkävijä yhteisöllisten työtilojen tarjoajana muuttuvassa toimistoympäristössä. Ympäristö tarjoaa yhteisölliset tilat, koulutuksia ja verkostoitumistapaamisia tiloissa toimiville jäsenille ja heidän sidosryhmilleen. Jyväskylässä Crazy Townin tilat remontoitiin entisiin Anttilan tiloihin, muutos on erinomainen esimerkki markkinoilla tapahtuvasta murroksesta, jossa esimerkiksi liiketiloja muutetaan toimistokäyttöön. Infonia oli Crazy Town Jyväskylän tilahankinnassa mukana kartoittamassa tiloja ja vaihtoehtoja vuokrausprosessin alusta loppuun. Crazy Townin ja Infonian yhteistyö jatkuu nykyisin laajennettujen tilojen osalta, Crazy Townin modernit ja remontoidut tilat ovat Infonialla välitettävänä.

"Infonia tuntee toimitilakiinteistöjen asiakkaiden tarpeet ja pystyy tarjoamaan ammattimaista kiinteistöasiantuntijuutta eri tilanteissa."

Timo Häll

Business Network

customer-img-461

Business Network on merkittävä paikallinen toimitilakiinteistöjen omistaja ja kehittäjä. 

Infonia Oy on toiminut Business Networkin kanssa menestyksekkäästi vuosien ajan erilaisissa vuokraustoiminnoissa ja hoitanut yhteistyössä useita merkittäviä vuokrauksia Business Network Oy:n omistamien kiinteistöjen vuokralaishankinnoissa. 

"Infonian kanssa meillä on aina asiakkaan tarve tiedossa, jolloin asiakkaalle soveltuva ratkaisu pystytään löytämään tehokkaasti asiakasta kuunnellen ja kiinteistön toiminnalliset ja tekniset ominaisuudet huomioiden."

Timo Kauppinen

IVH Kampus

customer-img-463

Infonia on toiminut IVH Kampuksen omistamien Jyväskylän kiinteistöjen aktiivisena toimitilavälittäjänä useiden vuosien ajan jo ennen niiden tuloa IVH Kampuksen hallintaa. Tästä johtuen Infonia tuntee tilat sekä niiden ominaisuudet perusteellisesti ja osaa hoitaa niihin sopivat vuokralaiset. IVH Kampuksen Lappeenrannan kiinteistöjen kaupassa Infonia oli mukana myyjän neuvonantajana.

"Infonia’s team is very knowledgeable in managing commercial properties. We appreciate their commercial mindset and excellent service to property owners and tenants alike."

Annika Fridolf

Fund Manager

Brunswick Real Estate

customer-img-459

Olemme tehneet Brunswick Real Estaten kanssa menestyksekästä yhteistyötä jo vuodesta 2008 alkaen. Manageerauksessamme on yli 60 000 m2 heidän sijoitusportfolioidensa toimitilakiinteistöjä. Kehitämme niiden vuokratuottoa kiinteistökehityshankkein sekä vuokrasopimuksia hallinnoimalla. Suunnittelemme, hankimme ja johdamme kiinteistöjen palveluja käyttäjätyytyväisyyden sekä kiinteistöjen arvon parantamiseksi.

Millaista tilaa etsit?

Tee ilmainen toimeksianto, joka ei sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme ottaa pian yhteyttä ja kertoo, löytyisikö verkostostamme tarvettasi vastaavaa tilaa.Etsimäsi tilan käyttötarkoitusEtsimäsi tilan koko

m2

Toivon yhteydenottoa


Tehdään tilan etsimisestä mahdollisimman helppoa

Yksilöllisesti palvelevaa tilojen välitystä

  • Täytä toimeksiantolomake ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit uutta toimitilaa, varastoa, liiketilaa, toimistoa, hallia, teollisuustilaa tmv.
  • Asiantuntijamme ottaa pian yhteyttä ja kertoo, löytyisikö verkostostamme tilaa, joka sopisi tarpeisiisi.
  • Toimeksianto on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Tervetuloa palveltavaksi!

 

Ota yhteyttä

customer-img-403

Mikko Hirvi

Myyntipäällikkö, LKV

+358 40 757 9731
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126