Ota yhteyttä

Palvelut kiinteistön omistajalle

Palvelut

Arviointi- ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme auktorisoidun kiinteistönarvioinnin lisäksi koko joukon ammattimaisia ja luotettavia asiantuntijapalveluja kiinteistönomistajille teknisen, taloudellisen, juridisen sekä kaupallisen päätöksenteon tueksi.

Tutustu palveluun

Toimitilojen vuokraus ja osto

Kattavien vuokraus-, myynti- ja ostopalveluidemme avulla autamme sekä kiinteistönomistajia löytämään käyttäjiä vapaisiin tiloihinsa että yrityksiä löytämään tarpeisiinsa sopivat toimitilat.

Tutustu palveluun

Kiinteistökehitys

Ammattitaitomme kiinteistökehittäjinä rakentuu vuosien kokemukselle ja perustuu kykyymme tunnistaa kiinteistöjen mahdollisuudet ja potentiaali. Suunnitelmallisesti läpiviety kiinteistökehitysprojekti luo merkittävää lisäarvoa kiinteistön loppukäyttäjille ja nostaa tuntuvasti kiinteistön arvoa.

Tutustu palveluun

Kiinteistöjohtaminen

Määrittelemme, kilpailutamme ja johdamme kiinteistöjen ylläpitoa ja palveluja tuloksellisesti ja ammattimaisesti vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme kiinteistöjen vuokralaisista ja hankimme vapaisiin tiloihin käyttäjät.

Tutustu palveluun

Kiinteistökaupan neuvonanto

Tarjoamme neuvonantopalveluita yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Huolehdimme koko myyntiprosessista kokemuksemme tuomalla ammattitaidolla.

Tutustu palveluun
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126