Ota yhteyttä

Palvelut kiinteistön omistajalle

Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos yleisesti suositeltava toimintamalli vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

Palvelut

Asiantuntijapalvelut

Infonia tarjoaa ammattimaisia ja luotettavia asiantuntijapalveluja kiinteistöjä koskevan teknisen, taloudellisen, juridisen ja kaupallisen päätöksenteon tueksi.

Tutustu palveluun

Toimitilan vuokraus ja osto

Infonia auttaa kattavien vuokraus-, myynti- ja ostopalveluidensa avulla sekä kiinteistönomistajia että uusia tiloja etsiviä organisaatioita. Toimimme valtakunnallisesti osana Catellaa, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistöneuvonantoyhtiöistä.

Tutustu palveluun

Kiinteistön kehitys

Kiinteistökehittämisen ammattitaitomme perustuu vuosien kokemukseen ja kykyyn tunnistaa kiinteistöjen potentiaali. Oikein läpivietynä kiinteistökehittämisen projektit luovat lisäarvoa kiinteistön loppukäyttäjille ja tuottoa omistajille.

Tutustu palveluun

Kiinteistömanageeraus

Suunnittelemme, hankimme ja johdamme kiinteistöjen palveluja ammattimaisesti vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme myös tilojen vuokrauksesta ja vuokralaisista.

Tutustu palveluun

Kiinteistön myyminen ja ostaminen

Infonia tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistösijoittajille yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Vastaamme koko myyntiprosessista asiantuntevasti.

Tutustu palveluun
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126