Ota yhteyttä

Kiinteistön myyminen ja ostaminen

Infonia tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistösijoittajille yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Vastaamme koko myyntiprosessista asiantuntevasti.

Tavoitteena kiinteistösijoittamisen optimitilanne

Me Infonialla olemme olleet mukana neuvonantajana yli 70 000 neliön myynneissä. Kiinteistöjen myyntitoimeksiannoissa hyödynnämme vahvaa asiantuntemustamme kiinteistömarkkinasta sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä kontaktiverkostoamme parhaan mahdollisen ostajan löytämiseksi. Ostotoimeksiannoissa  tavoitteena on strategisesti ja taloudellisesti optimaalisen sijoituksen turvaaminen ostajalle. 

 

 

Katso vapaat tilat

Kiinteistön arvioinnista kauppakirjaan saakka

Kiinteistön myymisessä lähdemme liikkeelle kiinteistön nykytilan, avaintietojen ja talouden tarkastelulla. Kiinteistön myyntiarvon ja potentiaalin arvioinnin jälkeen markkinoimme kiinteistöä kattavalle sijoittajaverkostollemme niin Keski-Suomessa kuin muualla Suomessa. Sijoittajaverkostomme kattaa sekä yksityisiä tahoja, kiinteistörahastojen hallinnoijia että yrityksiä. 

Infonian palveluna kiinteistönomistaja saa monipuolisen taloudellisen analyysin kiinteistöstään ja tarvittaessa myyntiin johtavan kehityssuunnitelman sekä kokonaispalveluna myös kauppakirjat sähköisine allekirjoituksineen.

Lisäarvoa kiinteistöille

Olemme olleet mukana yli kymmenessä mittavassa kiinteistökehityshankkeessa tuottamassa lisäarvoa kiinteistöille.

Lue kiinteistökehityksestä
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistön_tilan_myyminen_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126