Ota yhteyttä

Kiinteistökaupan neuvonanto

Tarjoamme neuvonantopalveluita yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Huolehdimme koko myyntiprosessista kokemuksemme tuomalla ammattitaidolla.

Tavoitteena kiinteistösijoittamisen optimitilanne

Olemme toimineet neuvonantajana kiinteistötransaktioissa jo yli 70 000 neliön osalta. Hyödynnämme myyntitoimeksiannoissa vahvaa asiantuntemustamme kiinteistömarkkinasta sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä kontaktiverkostoamme parhaan mahdollisen ostajan löytämiseksi.


Ostotoimeksiannoissa  tavoitteena on strategisesti ja taloudellisesti optimaalisen sijoituksen turvaaminen ostajalle.

 

 

Kiinteistön arvioinnista kauppakirjaan saakka

Kiinteistön myyntiprosessi alkaa kiinteistön nykytilan, avaintietojen ja talouden tarkastelulla. Kiinteistön myyntiarvon ja potentiaalin arvioinnin jälkeen markkinoimme kiinteistöä kattavalle sijoittajaverkostollemme niin Keski-Suomessa kuin muualla Suomessa. Sijoittajaverkostomme kattaa kiinteistörahastoja ja -sijoittajia, yrityksiä ja yksityisiä tahoja.

Kiinteistönomistaja saa meiltä monipuolisen taloudellisen analyysin kiinteistöstään ja halutessaan myyntiin johtavan kehityssuunnitelman sekä kokonaispalveluna myös kauppakirjat sähköisine allekirjoituksineen.

 

Neuvonantoa kokemuksella ja auktorisoidulla pätevyydellä

Toimimme kiinteistötransaktioissa myyjän tai ostajan neuvonantajina kymmenien kauppojen ja auktorisoidun kiinteistöarvioitsijan pätevyydellä.

Lue kiinteistökehityksestä
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistön_tilan_myyminen_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126