Ota yhteyttä

Asiantuntijapalvelut

Infonia tarjoaa ammattimaisia ja luotettavia asiantuntijapalveluja kiinteistöjä koskevan teknisen, taloudellisen, juridisen ja kaupallisen päätöksenteon tueksi.

Asiantuntijapalvelut kiinteistön elinkaarelle

Kiinteistöjen asiantuntijapalvelut tukevat kiinteistönomistajan kaupallisia, juridisia, teknisiä ja taloudellisia päätöksiä. Kiinteistön arvo kasvaa, kun sen liikeideaan ja ylläpidon optimointiin kiinnitetään huomiota sen edellyttämällä tavalla.

Yhdessä verkostomme kanssa löydämme kaikkiin tilanteisiin tarvittavat osaajat PTS-suunnitelmista auktorisoituun AKA-arvioon IVS:n (International Valuation Standards) mukaisesti. Räätälöimme asiakkaamme tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden, joka voi sisältää kaikki palvelut kiinteistön elinkaaressa.

Optimoi kiinteistösi taloudellisuus ja energiatehokkuus

Energiatehokkuus ja taloudellisuus kulkevat usein käsi kädessä. Meillä infonialaisilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen kulurakenteiden läpikäynnistä ja taloudellisempien ylläpitotapojen etsimisestä muun muassa energiatehokkuus huomioiden.

 

Vapaat tilat

Miksi valita Infonia asiantuntijakumppaniksi?

  • Toimitilamarkkinoinnin lisäksi ydinosaamistamme on kiinteistökehitys, kiinteistömanageeraus ja asiantuntijapalvelut kiinteistöjen arvon määrittämiseksi ja ylläpidon kehittämiseksi  
  • Tunnistamme toimitilojesi ja kiinteistöjen mahdollisuudet ja siten löydämme oikeat ratkaisut liiketoiminnan tukemiseksi 
  • Tunnemme toimialan, meillä on laaja kokemus sekä erinomainen yhteistyöverkosto
  • Teemme yhteistyötä Jyväskylän kaupungin kanssa Jyväskylään sijoittuvien yritysten tukemiseksi
  • Motivaationamme on tahto kehittää kiinteistötoimialaa

Oikea tila oikeaan tarpeeseen

Olemme auttaneen viime vuosien aikana lähes 300 asiakasta löytämään yritykselle uudet tilat – lue asiakkaidemme kokemuksista.

Tutustu referensseihimme
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistöjen_asiantuntijapalvelut_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126