Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Keski-Suomen AutoFixsaamo vuokraa 1.4 alkaen uudet tilat Miilukatu 3, Seppälästä. Tilat kunnostetaan ensin ennen kuin virallinen toiminta alkaa 1.5. Raksihares Oy:n aputoiminimellä toimiva Keski-Suomen AutoFixaamo on aloittanut oman toiminnan 1,5 vuotta sitten. Nyt toiminta muuttuu uusien tilojen myötä kokoaikaiseksi ja toiminnassa on mukana yhteensä 3 henkilöä. Aleksi Valkonen ja Mika Kinnunen vastaavat pääsääntöisesti yrityksen toiminnasta. Aiemmin liikevaihto on ollut noin 50.000€ vuodessa, mutta se on koostunut iltaisin tehdystä työstä ja osa-aikaisesta toiminnasta.

Keski-Suomen AutoFixsaamo tuottaa käsityönä tehtyä palvelua autoille, sisätilojen ja ulkotilojen pesuina, kiillotuspalveluina, automaalipinnan keraamisia pinnoitteita, ikkunoiden tummennuksina. Palveluihin sisältyy myös autojen yliteippauksia ja erikoispalveluina myös sisätilojen desinfiointeja. Taksit ja ambulanssit käyttävät desinfiointipalvelua eniten ja auto on nopeasti noin tunnissa jälleen käytettävissä. Myös yksityiset autoilijat voivat ostaa desinfiointipalvelun. Yrittäjien osa-aikainen toiminta on laajentunut ja aiemmat tilat Jarrutieltä kävivät liian pieniksi. Niinpä tarve isommista tiloista rohkaisi tekemään liikkeen eteenpäin ja tuomaan nämä palvelut keskeisemmälle paikalle. Liiketoiminta saa nyt hyvän näkyvyyden ja moneltakin suunnalta ja vieressä toimii bensa-asema, jossa asiakkaat pysähtyvät. Palvelujen sijainnilla ja tavoitettavuudella on merkitystä varsinkin, kun palvelut suoritetaan asiakkaalle konkreettisesti eikä esimerkiksi verkossa.

Toimitilat on aidattu, joten asiakas voi tuoda huoletta auton, vaikka edellisenä päivänä fixsaamolle. Kesällä ulkotiloihin Aleksi Valkonen ja Mika Kinnunen ovat suunnitelleet ulkopesu mahdollisuutta niille joilla sitä itsellä ei ole. Asiakas voi tuoda mukanaan omat tarvikkeet tai vuokrata ne fixsaamolta. Uudet aukioloajat muuttuvat siten, että palvelut on maanantaista perjantaihin noin klo 8-18. Pesulauantaita pidetään satunnaisesti, ilman ajanvarausta nonstoppina. Katso ja seuraa yrityksen Instagram ja Facebook tiliä ksfix. Palveluista ja aukioloajoista tarkemmat tiedot osoitteessa www.ksfix.fi.

Infonia kiittää Keski-Suomen AutoFixsaamoa hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126