Ota yhteyttä

Kiinteistön kehitys

Kiinteistökehittämisen ammattitaitomme perustuu vuosien kokemukseen ja kykyyn tunnistaa kiinteistöjen potentiaali. Oikein läpivietynä kiinteistökehittämisen projektit luovat lisäarvoa kiinteistön loppukäyttäjille ja tuottoa omistajille.

Kehityshankkeet kaavoituksesta käyttäjien etsimiseen

Infonialaiset ovat olleet mukana useissa kiinteistökehitysprojekteissa eri puolilla Jyväskylää sekä muun muassa Kuopiossa ja Tampereella niin suurissa kuin pienissä hankkeissa. Asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat tyhjien tonttien ja elinkaarensa loppupäässä olevien rakennusten kehittämisestä kokonaan uuden liikeidean innovointiin. Viimeisten vuosien aikana olemme johtaneet yli 10 kiinteistökehityshanketta.

Kiinteistökehittämisen osaamisemme ulottuu kiinteistöarvioinnista, -juridiikasta, kaavoituksesta ja rakennuttamisesta aina uusien käyttäjien etsimiseen saakka. 

Kiinteistökehittäminen luo kysyntää

Kiinteistökehittämisellä pyritään luomaan kohteita, joilla on kysyntää vuokraus- ja sijoitusmarkkinassa. Kehittäminen vaatii usein out-of-the-box-ajattelua sekä kiinteistöalan ja alueellisen markkinatilanteen tuntemusta. 

Tavoitteena on muokata kiinteistö tai tila tuottavammaksi. Kokemuksemme mukaan kaksi keskeisintä tuottavuudessa huomioitavaa tekijää ovat:

  • sijainti: alueen imago, lähiseudun palvelutarjonta, saavutettavuus julkisilla tai yksityisillä liikennevälineillä
  • rakennus kohteena: kunto, ikä, kokoluokka, rakennuksen pohjaratkaisu ja sen muunneltavuus, tilatehokkuus, tekninen varustelutaso, energiatehokkuus, nykyinen käyttötarve ja vuokralaiset

 

Ota yhteyttä

Kaipaako kiinteistö kehittämistä?

  • Houkutteleeko kiinteistö uusia vuokralaisia?
  • Onko kiinteistö vajaakäytössä?
  • Ovatko kiinteistön käyttäjien tarpeet muuttuneet alkuperäisestä?
  • Onko kiinteistön liikeidea vanhentunut?
  • Onko kiinteistön tuotto huonontunut?
  • Tulisiko kiinteistön energiatehokkuutta parantaa?
  • Onko kiinteistö peruskorjauksen tarpeessa?

Tee toimeksianto – kerro tarpeestasi

Täytä ilmainen toimeksiantolomakkeemme ja kerro kehittämistä kaipaavasta kohteestasi. Et sitoudu lomakkeen lähettämisellä mihinkään.

Siirry toimeksiantolomakkeeseen
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistöjen_kehitys_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126