Ota yhteyttä

Kiinteistömanageeraus

Suunnittelemme, hankimme ja johdamme kiinteistöjen palveluja ammattimaisesti vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme myös tilojen vuokrauksesta ja vuokralaisista.

Kokonaisvaltainen palvelukattaus kiinteistönomistajalle

Me Infonialla tarjoamme kiinteistömanageerauksen palveluita eri puolille Suomea, vaikka päätoimialueemme on Keski-Suomi. Vahvuutenamme on laaja palvelukattaus, joka sisältää vuokralaishallinnan, talouden ohjauksen ja palveluiden järjestämisen lisäksi myös kiinteistökehittämisen osaamisen. Kiinteistömanageerauksen palvelumme muotoutuu aina kiinteistönomistajan tarpeisiin.

Pääperiaatteemme on olla kasvollinen, dynaaminen ja proaktiivinen kiinteistömanagerikumppani, joka huolehtii kiinteistöistä kuin omistaan.

Keskiössä kiinteistön arvo ja käyttäjien tyytyväisyys

Kiinteistömanageerauksen tarpeet vaihtelevat suuresti eri kiinteistötyyppien välillä – esimerkiksi teollisuushallin ylläpidon ja kehittämisen tarpeet poikkeavat kiinteistöstä, jossa on useiden vuokralaisten toimistotiloja. Kaiken toimintamme keskiössä on kiinteistön arvon säilyttäminen ja vuokralaisten tyytyväisyys. Meille on tärkeää huomioida tilojen korkea käyttöaste, energiaystävällisyys, ekologisuus, palveluiden laatu ja ylipäätään se, että toiminta kaikissa muodoissaan vastaa kiinteistönomistajan arvoja.

 

Katso vapaat tilat

Kiinteistömanageerauksen kumppaniksi Infonia

Kiinteistömanageeraus voi koostua vuokraus- ja myyntipalveluista, sopimushallinnosta, taloushallinnosta, budjetoinnista, raportoinnista, kiinteistö- ja käyttäjäpalveluiden hankinnasta sekä energiamanageerauksesta. Kiinteistöjohtaminen on jaettavissa karkeasti kolmeen osa-alueeseen: asset management (taloudellinen aspekti, vuokrasopimukset), property management (kiinteistöjen ylläpito, korjaus) sekä facility management (tilankäyttäjien palvelut, kuten siivous ja vartiointi).

Kiinteistömanageriksi Infonia:

  • Olemme aktiivinen kumppani, joka huolehtii sekä tulo- että kulueurojen optimoinnista siten, että kiinteistöllä on positiivinen tulevaisuudennäkymä.
  • Kiinteistönomistaja hyötyy kumppanuudessa myös Infonian asiantuntija- ja kiinteistökehityspalveluista. 
  • Kokemuksemme mukaan kiinteistömanagerin tehtäväkenttä ja rooli on syytä pohtia tapauskohtaisesti kiinteistönomistajan omia resursseja ja osaamista kunnioittaen. 

Pidämme huolta kiinteistöstäsi

Kiinteistön asiantunteva johtaminen vaikuttaa suoraan loppukäyttäjien tyytyväisyyteen. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista.

Tutustu referensseihimme
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_kiinteistömanageeraus_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126