Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Jalon Rakentajat Oy on laajentamassa toimintaansa Jyväskylän seutukunnan talousalueelle. Mikkelistä lähtöisin oleva rakennusliike on pääsääntöisesti toiminut Etelä-Suomen ja Itä-Suomen alueella. Rakennusliike löysi uudet tilat keskeiseltä paikalta kävelykadulta, Kauppakatu 28. Aluepäällikkö Matti Väisänen kertoo, että nykyajan rakentamisessa on tärkeää ottaa huomioon tilojen toiminnallisuus käyttäjäkunta huomioiden, rakentamisen hiilijalanjälki sekä ekologinen rakentaminen. Tilojen tarpeisiin on tullut muutoksia koronan vuoksi, joten niiden pitää vastata myös näihin vaatimuksiin. Jalon Rakentajat Oy hakee rakennusprojekteja sekä julkishallinnosta että asuntorakentamisesta. He tulevat panostamaan toiminnassaan vahvaan paikalliseen osaamiseen ja tavoitteena tulevaisuudessa on olla merkittävä toimija Keski-Suomen talousalueella.

Jalon Rakentajat Oy on ollut kolmen vuosikymmenen ajan vahvoilla asuntorakentamisessa, vaativien urakoiden toteuttamisessa sekä kiinteistökehittämisessä ja sijoittamisessa. Liikkeen omistaa yli 100- vuotta vanha perheyritys Toivakka-yhtiöt.

Infonia kiittää Jalon Rakentajat Oy:tä hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126