Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Me kaikki, ainakin Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla asuvat, tunnemme takuuvarman pysähdyspaikan valtateiden 13 ja 16 risteyksessä – Kyyjärven Paletin. Harva on ajanut siitä ohi ilman, että olisi joskus pysähtynyt ostoksille tai syömään – siitä todisteena liikekeskuksessa vierailee vuosittain 800 000 henkeä. Paletin liikenneympyrä hidastaa vauhdikkaammankin matkailijat vauhtia ja houkuttelee virkistävälle tauolle. Nyt tämä koko kiinteistö on myynnissä.

Palettihan on on oikeastaan kaiken keskellä. Jyväskylään, Seinäjoelle ja Kokkolaan on noin 100km matkaa. Paletissa vierailulla saa hankittua ruoat Salesta, juhlajuomat Alkosta, sekä tuliaiset vaikkapa Marimekon liikkeestä, Iittalan Outletista, PaaPiin kauniista valikoimasta tai kukka- ja sisustuspuoti Rustiikista. Kyläläisiä ja poikkeavia palvelee myös Kyyjärven apteekki. Niin, ja tietysti nälkä lähtee Ravintola Kyy Yorkissa. Autoon saadaan lisää rangea joko Fortumin sähkölatauspisteellä tai ABC:n kylmäasemalla – ensi vuonna myös biokaasulla kulkevat pelit saavat Paletista lisää potkua.

Miten sinä kehittäisi liikekeskusta? Lisää kauppoja, uusia tapahtumia vai kenties kokonaisuuden laajentaminen karavaanialueeksi? Nyt on hyvä mahdollisuus laittaa visiot rullaamaan ja toteutukseen. Kauppakeskuksen velaton hinta yhtiönä on 600 000€.

Katso tarkemmat tiedot kiinteistöstä täältä.

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126