Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Pankkitalona tunnettu yli satavuotias maamerkki Kirkkopuiston laidalla on saanut uuden nimen ja ilmeen. Puistonkulmaksi nimetty kohde on rakentamisestaan lähtien palvellut pääasiassa yhtä käyttäjää, mutta nyt nämä ensiluokkaiset ja Jyväskylän mittakaavassa ainutlaatuiset tilat ovat kaikkien saatavilla.

Kohteen juuri julkaistuilla nettisivuilla osoitteessa https://infonia.fi/puistonkulma/ on runsaasti kuvia kiinteistöstä eri aikakausilta sekä näyttäviä havainnekuvia siitä, millaiseksi tilat saa uusille käyttäjille muokattua.

Katutasossa on tarjolla hulppea, korkeatasoinen 206m2 liiketila, joka soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Käy katsomassa lisäkuvat ja -tiedot Puistonkulman sivuilta.

Vapaat toimistotilat ovat kuvankauniita näyttävine erkkereineen ja muine yksityiskohtineen ja ne tarjoavat mahdollisuuden todella vetovoimaisten työympäristöjen rakentamiseen. Ja tietysti on mainittava kohteelle nimenkin antanut puisto, johon on mahtavat näkymät Kilpisenkadun puoleisen siiven tunnelmallisista ruutuikkunoista.

Jos etsit yrityksellesi jotakin poikkeuksellista, tämä kohde on sinua varten.

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126