Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

CAP-Groupin ammattiliikenteen koulutusyksikkö CAP Pro Academy muuttaa loppukesästä Kuopion keskustasta Itkonniemeen. Raskaille koulutusajoneuvoille kaivattiin parkkitilaa ja asiakkaille pysäköintitilaa. Sopiva tila löytyi lopulta sujuvasti eikä suuria muutoksia tarvittu: vain muutama pienempi toimistotila yhdistettiin isommiksi koulutustiloiksi.

Osoitteessa Itkonniemenkatu 29 on hyvät autohallit talon toimijoille ja isot ulkoparkkialueet. Lisäksi kiinteistö sijaitsee Kallaveden rannalla, jonka myötä osasta huoneista aukeaa huikea järvinäköala. Toimitilaprojektia Infonian Minna Moision kanssa hoitanut Tapio Paasimaa kertoo vuokrausprosessin sujuneen hyvin ja CAP Pro Academyn pääsevän muuttamaan uusiin tiloihin sopivalla aikataululla. Ennen muuttoa tiloissa käydään läpi remontit ja muut muutokset. Toiminta alkaa uusissa tiloissa 16.8.2021.

Toimitilavalintaa edelsi pohdinta tarvittavasta toimitilakoosta. Pienempi tilavaihtoehto olisi voitu toteuttaa rakentamalla toimistokerrokseen väliseiniä ja erottaa erillinen toimistotila edelleen vuokrattavaksi. Tällaiset tilamuutokset ovat tavallisia isommissa kiinteistöissä, joissa tilojen jakaminen on mahdollista.

CAP-Group Oy päätti ottaa huomioon mahdollisen kasvun ja vuokrasi lopulta koko toimistotilan. Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen sujui helposti sähköisesti.

CAP-Group Oy -konserni on Pohjoismaiden suurin kuljettajakoulutusyritys, joka perustettiin vuonna 2005 Hämeenlinnassa. Nopeasti kasvavan yrityksen toiminta laajeni keväällä Keski-Eurooppaan, kun toukokuussa 2021 konserniin ostettiin Saksan suurin autokoulu- ja ammattiliikennekoulutusketju. CAP Pro Academy on liikennealan ammattipätevyyskouluttamisen markkinajohtaja. Se tarjoaa ammattipätevyys- ja jatkokoulutuksia sekä raskaan kaluston ajokortteja ja korttikoulutuksia logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen ammattitehtäviin. CAP Pro Academy toimii ympäri Suomen ja kouluttaa myös verkossa, osoitteessa www.capproacemy.fi.

Infonia kiittää CAP-Group Oy:ta hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126