Ota yhteyttä
< Kaikki artikkelit

Beauty Nails Yana yritys vuokrasi työtilat Vapaudenkatu 43:sta, pian sen jälkeen, kun yrittäjä Iana Vyzhletcova oli päättänyt viimeiset pedikyyri opinnot Moskovassa. Iana Vyzhletcova aloitti noin 10 vuotta sitten, ensin harrastusmielessä kotona. Kunnes asiakaskunta kasvoi ja puskaradion kautta tuli uusia asiakkaita. Nyt Instagramin kautta tulee varauksia täyttäen hänen kalenterinsa, Iana itse ylläpitää sivuja. Iana Vyzhletcova kävi ammattiopinnot Venäjällä Petroskoissa ja Moskovassa. Hän opiskeli siellä kynsiteknikon, manikyyrin ja pedikyyrin opinnot. Toimitilan seinille on ripustettu tutkintotodistukset käydyistä opinnoista. Helsingissä  hän ehti työskennellä noin puoli vuotta, kunnes muutto Jyväskylään tuli ajankohtaiseksi.

Toimitilat löytyivät Vapaudenkatu 43, samaa tilaa oli toinenkin toimija halukas vuokraamaan. Mutta sitten Iana vuokrasi, parvekkeellisen tilan. Yhtiö maalasi seinät ehommaksi ja tila oli sillä hyvä, vain ikkunan eteen ripustettiin lamelliverho. Pedikyyrin ja jalkahoitajan työt eivät kaipaa suuria investointeja eikä kovin suuria tiloja. Työtila on viihtyisä ja raikas, ihanan pehmeän hoitotuolin lisäksi on sohva, työpöytä sekä hyllykkö kotihoitotuotteita varten. Iana Vyzhletcova erikoisalaa on ns. Smart-tekniikka, jonka ansiosta halkeilevat kantapäät saavat sileän pinnan. Iana hoitaa myös sisäänpäin kasvaneita kynsiä. Monet asiakkaat ovat yllättyneitä jo ensimmäisestä hoitokerrasta, kun he lähtevät kotiin sileillä kantapohjilla ja kynnetkin ovat saattaneet saada geelilakkauksen pintaan.

Iana kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan, että kun hän saanut ensin kunnolla tuntumaa yrittäjyyteen, hän jatkaa opintoja siten, että hän voi opettaa koulussa tai yksityisesti yrityksissä. Hänen mielestään venäläinen ammattiopetus on erittäin korkeatasoista ja hän haluaa opettaa myös muille alan ammattilaisille omaa erikoisosaamistaan. Tekniikat ja tavat on hieman erilaisia ja niitä ei välttämättä Suomessa ole saatavilla palveluina. On mahdollista, että jossain vaiheessa hänen omakin yritys voi laajentua, mutta se jää myöhempään vaiheeseen kun ensin on oma yrittäminen hyvin käyntiin. Vaikuttaa, että Ianalla on selkeät ajatukset, miten asiat etenee tulevaisuudessa.

Infonia kiittää Beauty Nails Yanaa hyvin sujuneesta vuokrausprosessista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin tiloihin!

Lisää lukemista

Infonia toimi välittäjänä AFRYn vuokrasopimusneuvotteluissa

Lisää pätevöitymisuutisia!

Auktorisoidut kiinteistöarviot jatkossa Infoniasta

customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126