Ota yhteyttä

Toimitilan vuokraus ja osto

Infonia auttaa kattavien vuokraus-, myynti- ja ostopalveluidensa avulla sekä kiinteistönomistajia että uusia tiloja etsiviä organisaatioita.

Huomioimme tilan etsijän yksilölliset tarpeet

Vuosikymmenten kokemus on osoittanut, että sopivan tilan etsimisessä kuunteleminen on valttia – kuuntelemme tarkasti organisaation tarpeet uudelle tilalle olipa sitten kyseessä toimisto, varasto tai vaikkapa liiketila. Uusien tilojen etsiminen joko vuokrattavaksi tai ostettavaksi alkaa aina alkukartoituksella, jossa tutustumme tarkoin asiakkaamme toimialaan ja toiveisiin. Joskus prioriteetteinä ovat muunneltavuus, alueen imago ja hyvät lounaspaikat, joskus taas tarpeena voi olla moderni teollisuuskiinteistö valtateiden läheisyydestä. 

Uusi tila omaksi ostettuna tai vuokrattuna?

Julkisen sektorin organisaatiolla on toimitiloilleen erilaiset kriteerit kuin vaikkapa pienyrittäjällä liiketilalleen. Laaja verkostomme auttaa löytämään sopivat vaihtoehdot tiloiksi, jotka ovat taatusti terveet, toimivat ja turvalliset. Uuden tilan ostamisessa olemme kumppanina varmistamassa, että ostaja hankkii taloudellisesti ja strategisesti optimaalisen sijoituksen. Vuokraamisessa olennaista on suhteuttaa tilan tai kiinteistön mahdolliset muokkauskustannukset vuokraussopimuksen voimassaoloaikaan. 

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat sekä kiinteistöt ovat verkkosivuillamme esillä selkeästi ja ajankohtaisin tiedoin. Älä epäröi kysyä lisätietoja!

 

Tutustu vapaisiin tiloihin

Helppoutta ja vaivattomuutta kiinteistön omistajille

Infonian palvelut kattavat kaiken yksittäisten kiinteistöjen vuokralaisten etsimisestä kiinteistömanageeraukseen, asiantuntija-arviointeihin ja kaavoitusprosesseihin.

Vahva asiantuntemuksemme kiinteistömarkkinasta sekä laaja kotimainen ja kansainvälinen kontaktiverkostomme takaavat, että kiinteistöille löydetään vaivattomasti uudet vuokralaiset tai omistajat. 

  • Ymmärrämme isojen kiinteistökokonaisuuksien kulurakenteet
  • Toteutamme myös erilaisia kiinteistökehityshankkeita yritysten tarpeiden mukaisesti – tarvittaessa voimme koordinoida vaikkapa tilan muutostyöt työntekijöineen ja materiaaleineen
  • Teemme yhteistyön mahdollisimman helpoksi: ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kerro tarpeestasi – yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Oikea tila oikeaan tarpeeseen

Olemme auttaneen viime vuosien aikana lähes 300 asiakasta löytämään yritykselle uudet tilat – lue asiakkaidemme kokemuksista.

Tutustu referensseihimme
https://infonia.fi/wp-content/uploads/2021/05/infonia_tilan_vuokraus_ostaminen_läppärinosto.png
customer-img-110
customer-img-119
customer-img-120
customer-img-121
customer-img-122
customer-img-123
customer-img-125
customer-img-126