Infonia - toimitilamarkkinointi vuokraus

TOIMITILAMARKKINOINTI:
VUOKRAUS

Teemme yhteistyötä kattavasti toiminta-alueemme kiinteistöjen omistajien kanssa. Laajan verkostomme kautta voimme tarjota yrityksille heidän tarpeitaan vastaavat tehokkaat ja toimivat toimitilat. Olipa kyseessä toimisto-, liike- tai tuotantotila, niin asiantuntijamme auttavat parhaan ratkaisun löytämisessä. Catellan kautta voimme tarjota palveluamme myös valtakunnallisesti.

Kiinteistön omistajille etsimme yritysverkostomme kautta sopivat vuokralaiset. Omistaja, ota yhteyttä niin katsotaan sinulle paras ratkaisu!

Kiinteistökehityshankkeisiin toimitilamarkkinoinnin asiantuntijamme etsivät sopivat vuokralaiset ja osaltaan mahdollistavat hankkeen toteuttamisen.

Infonia toimitilamarkkinointi myynti- ja ostoneuvonta

TOIMITILAMARKKINOINTI:
MYYNTI- JA OSTONEUVONANTO

Infonia tarjoaa neuvonantopalvelua kiinteistösijoittajille yksittäisten kiinteistöjen sekä kiinteistösalkkujen myynneissä ja ostoissa. Toimimme osana Catella-verkostoa, jolla on pitkä kokemus kiinteistötransaktioista Suomessa. Catellalla on johtava asema kiinteistösektorin neuvonantajana Euroopassa.

Vastaamme koko myyntiprosessin läpiviennistä. Myyntitoimeksiannoissa hyödynnämme vahvaa asiantuntemustamme kiinteistömarkkinasta sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä kontaktiverkostoamme parhaan mahdollisen ostajan löytämiseksi.

Ostoneuvonannossa tavoitteena on strategisesti ja taloudellisesti optimaalisen sijoituksen turvaaminen ostajalle.

Start typing and press Enter to search