KIINTEISTÖKEHITYS – MAHDOLLISUUKSIEN TUNNISTAMISESTA MENESTYVÄKSI KIINTEISTÖLIIKETOIMINNAKSI

Sanotaan, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Tämä pätee erityisen hyvin myös kiinteistöliiketoimintaan. Rakentamaton tontti voi olla suunniteltuun käyttötarkoitukseensa nähden väärässä paikassa tuomatta omistajalleen tuottoa. Vastaavasti elinkaarensa loppuvaiheessa oleva toimisto- tai liikerakennus saattaa epäkäytännöllisenä olla vajaakäytöllä pelkkä kulujen kerääjä. Aika on ajanut vanhaan aikaan jääneen kiinteistön ohi. On aika arvioida uudestaan kiinteistön mahdollisuuksia – on aika kehittää kiinteistölle uusi liikeidea, uusi elämä.

Kiinteistökehitys voi lähteä liikkeelle kaavoituksesta jatkuen hankkeen suunnitteluun ja rakennuttamiseen tai se voi olla myös vain uudenalaisen liikeidean ja käyttäjän löytämistä tiloihin. Tarvittavat toimenpiteet arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Kiinteistökehityshankkeessa hyödynnämme laajaa verkostoamme ja osaamistamme toimitilamarkkinoinnissa parhaan liikeidean ja parhaiden käyttäjien tai ostajien löytämiseksi.

Kiinteistöarvioinnin sekä kiinteistötalouden laskelmien avulla tuomme tietoosi kehityshankkeen tarvittavat taloudelliset reunaehdot ja mahdollisuudet. Kiinteistöjuridiikan sekä rakennuttamisen osaajamme vetävät läpi koko kehityshankkeen A:sta Ö:hön. Lopputuloksena on tuottava kiinteistö, jonka uusi taloudellinen sekä tekninen elinkaari kantaa taas pitkälle tulevaisuuteen.

Start typing and press Enter to search