Kiinteistö- ja turvallisuusjohto

Optimoidut elinkaaripalvelut – varmista kiinteistösi arvon säilyminen ja käyttäjätyytyväisyys

Kaikissa kiinteistöissä tarvitaan niiden elinkaaren aikana lukuisa joukko erilaisia kiinteistöjen ylläpitopalveluja mm. kiinteistöhuoltoa, siivousta, jätehuoltoa, turvapalveluita sekä teknisiä huoltoja ja korjauksia. Niiden oikeanlaisella hankinnalla varmistetaan kiinteistöihin sidottujen pääomien arvon säilyminen sekä tilojen käyttäjien tyytyväisyys ja turvallisuus. Oikeat palvelut ja niiden toiminnan laadun varmistaminen varmistavat omistajalle vakaan tulokassavirran pitkälle tulevaisuuteen.

Me suunnittelemme ja hankimme ammattitaitoisesti kiinteistöihisi juuri oikeanlaiset palvelut ja tarpeen mukaan manageeraamme palvelujen ohjausta, jolloin voit itse keskittyä kiinteistövarallisuutesi muuhun hallinnointiin. Raportoimme sinulle palveluiden laadusta sekä taloudesta, ja olemme apunasi kiinteistön taloudellisen sekä toiminnallisen budjetin laadinnassa.

Turvallisuusjohto

Turvallisuusjohtaminen on kokonaisvaltaista lakisääteisen ja omaehtoisen turvallisuuden hallintaa. Tarjoamme yrityksellesi kiinteistöturvallisuuden osa-alueet ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöille ja yrityksille laadittavat lakisääteiset riskianalyysit ja pelastussuunnitelmat. Ne toteutetaan ohjelmistolla, joka on selaimella myös asiakkaidemme käytettävissä.

Järjestämme kiinteistöissä turvallisuuskoulutuksia sekä turvallisuustason seurantaa sisäisin palotarkastuksin. Asiantuntijamme auttavat myös tarpeellisen turvallisuustekniikan ja valvomopalveluiden hankinnassa.

Start typing and press Enter to search