Infonia Oy on kiinteistövarallisuuden asiantuntijuuden edelläkävijäyritys.

Olemme jyväskyläläinen vuonna 2002 perustettu yritys. Palvelujamme ovat mm. toimitilamarkkinointi, kiinteistökehitys, kiinteistöarviointi sekä kiinteistö- ja turvallisuusjohtamisen palvelut. Toimintamme on valtakunnallista ja toteutamme palveluitamme myös kansainvälisille asiakkaille. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavan kiinteistömarkkinoiden neuvonantajan Catella Property Oy:n kanssa.

  • Osaamistamme ovat kiinteistöalan eri tyyppisten toimijoiden ongelmatilanteiden ratkaisukyky kiinteistöjen kehittämisestä ja rakennuttamisesta tilojen vuokraukseen, ylläpidon palveluihin ja kiinteistöjen myyntiin saakka.
  • Ammattitaitomme perustuu kykyyn tunnistaa toimintaympäristöön kohdistuvia muutostarpeita ja hallita muutosta tarkoituksenmukaisin keinoin.
  • Laaja yhteistyöverkostomme varmistaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.
  • Avoimella yhteistyöllä asiakkaan kanssa saavutamme tuottoa kiinteistöille ja niiden omistajille sekä toimivat tilat kiinteistöjen käyttäjille.

Asiakkaamme saavat yhden toimijan kautta käyttöönsä koko ammattiosaamistaan jatkuvasti kehittävän tiimimme.

Tuotamme menestystä – haluamme asiakkaidemme menestyvän

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan kehitystarpeet ja niiden hyödyt liiketoiminnalleen. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme ja toimintajärjestelmiämme. Menestyksemme syntyy ensisijaisesti toimialan tuntemisesta ja kokemuksesta, erinomaisesta yhteistyöverkostosta sekä aidosta halusta kehittää kiinteistötoimialaa.

Infonia Oy on kiinteistövarallisuuden asiantuntijuuden edelläkävijäyritys

Kehitämme pitkäjänteisesti asiakkaamme kiinteistövarallisuutta

Pitkäaikaisilla kumppanuuksilla saavutetaan asiakkaillemme taloudellista hyötyä sekä kilpailuetua ja kasvatetaan siten kiinteistöyhtiöiden tulosta pitkällä aikavälillä.

Yrityksemme arvot ohjaavat toimintatapaamme:

•    Asiakaslähtöinen toiminta
•    Laatu ja vastuu
•    Edelläkävijyys ja innovatiivisuus
•    Yhteisöllisyys

Start typing and press Enter to search